• Spelletjesfanaat Emilio Rodriguez bij de BoardgameShop.
• Spelletjesfanaat Emilio Rodriguez bij de BoardgameShop. Foto: Aangeleverd

BoardgameShop opent winkel in centrum van Papendrecht

Algemeen 669 keer gelezen

PAPENDRECHT • Op zaterdag 30 oktober opent de gespecialiseerde bordspellenwinkel BoardgameShop op winkelpark de Meent in Papendrecht haar deuren.

In de winkel zijn mensen van harte welkom om spelletjes te komen spelen. Tevens zal eigenaar en spelletjesfanaat Emilio Rodriguez spelavonden gaan organiseren. Door corona heeft de Papendrechter zijn ambities even uit moeten stellen, maar nu is het eindelijk zo ver.

In 2018 startte Rodriguez vanuit zijn passie voor bordspellen de webwinkel Boardgameshop.nl. Al snel kreeg hij de wens om ook een winkel te openen, waar de spellen kunnen worden uitgeprobeerd en waar ervaren bordspelspelers spellen goed kunnen uitleggen.

BoardgameShop verkoopt bord- en kaartspellen voor de echte spellenliefhebber. Van Ticket to Ride tot Kickstarter games, Dungeon Crawler spellen als Descent en van Magic the Gathering tot Marvel Champions kaartspellen. De echte spelfanaat kan er ook terecht voor accessoires, zoals playmats, deluxe tokens en inserts.

Exclusieve actie
Vanwege de opening heeft de winkel een exclusieve actie. Op 30 oktober kunnen mensen het spel Unmatched Robin Hood vs Bigfoot al kopen, voordat het in andere winkels verkrijgbaar is. Unmatched Robin Hood vs Bigfoot is een tactisch kaartspel met miniaturen, waarbij je als legendarische held het gevecht met elkaar aangaat. Je kunt het spel op deze dag ook in de winkel komen spelen.

In de winkel komt een groot assortiment aan spellen te staan om ter plekke te spelen. In de huiselijke sfeer is iedereen welkom aan de speeltafels om één van de vele spellen te komen spelen. Ontstaan er tijdens het spel vragen, dan kunnen ervaren spelers van de winkel je verder helpen.

Het adres van de winkel is Brederodelaan 46. De openingstijden van de winkel zijn ruim. Op maandag opent de winkel om 12.00 uur en de rest van de week om 09.00 uur. Verder kunnen mensen van maandag tot en met zaterdag tot 20.00 uur in de avond terecht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Vierde dwangsom voor gemeente Alblasserdam: rechter stelt Bewonersgroep Touwbaan weer in het gelijk Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Aspergediner Kiwanis Alblasserwaard: smaakvolle avond voor het goede doel Nieuws 7 uur geleden
• Het bord met de QR-code bij het huis van Johan.
Inwoner Kinderdijk komt met eigen plan tegen parkeeroverlast: 'Het werkt!' Nieuws 7 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden