• Martin Boskamp, pianist / accordeonist en muzikaal leider van Multi Music.
• Martin Boskamp, pianist / accordeonist en muzikaal leider van Multi Music. (Foto: Peter Boermans)

Multi Music start op zondag 14 november met Live Music Café in Landvast

  •   keer gelezen

ALBLASSERDAM • Multi Music verzorgt op zondag 14 november weer een Live Music Café in Landvast in Alblasserdam.


Het Live Music Café is ooit begonnen in inmiddels gesloopte Wipmolen en is mee verhuisd naar de gezellige bovenzaal van Landvast. Het muzikale programma is steeds heel afwisselend met bekende nummers van Frank Sinatra, Billy Joel, Adele, Charles Aznavour, Ray Charles, Amy Winehouse, Louis Prima, Ramses Shaffy en vele anderen.

De vaste bezetting bestaat uit pianist en muzikaal leider Martin Boskamp, gitarist Simon Dekker, bassist Henk Kok, vibrafonist Sandro Estourgie, drummer Jack Weijts en Peter Boermans voor percussie en geluid. De vaste zangeressen van de band zijn Andrea Keller en Iris Boermans, bovendien is zanger John Blom er dit keer ook bij als gastmuzikant en dat zullen vele vaste bezoekers van de band op prijs stellen.

In de loop van het seizoen zullen ook diverse muzikanten komen voor een gastoptreden. Zondag 13 maart is al ingepland voor klarinettist Peter Habraken, die samen met violist Nathan Hol een leuk muzikaal programma aan het maken is.

Voor dit winterseizoen staan behalve zondag 14 november ook 12 december, 9 januari, 13 februari en 13 maart in de planning. Het muzikale programma loopt steeds van 15.00 tot 18.00 uur. De toegang tot het Live Music Café is zoals altijd gratis, maar aan de geldende corona maatregelen moet wel worden voldaan.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
CustomHtml_5