Foto: nl123rf.com

Koffiesoos en lunch bij seniorenbond De Ertepeller in Papendrecht slaan aan

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • Op dinsdag 19 oktober heeft seniorenbond De Ertepeller een speciale koffiesoos georganiseerd; namelijk een koffiesoos met aansluitend een gezellige lunch.


En gezellig was het zeker. Daarom is er op dinsdag 23 november wéér zo’n koffiesoos met lunch voor mensen die nog géén lid zijn van de vereniging. Iedereen boven de 55 jaar is welkom; het is geheel vrijblijvend en er zijn géén kosten aan verbonden.

Ook bestaande leden zijn welkom, maar dan moeten ze wél een niet-lid meebrengen die serieuze interesse heeft in de vereniging. Het doel van die ochtend is om ouderen die graag activiteiten ondernemen samen met andere ouderen, in een ontspannen sfeer met een hapje en een drankje, warm te maken om zich als lid bij de vereniging aan te melden.

Omdat het aantal plaatsen aan tafel beperkt is moet men zich van te voren even opgeven bij Coby van der Lugt via 078-6155816 of 06-48610813.

Belangstellenden zijn vanaf 11.00 uur welkom in het verenigingslokaal in de Instuif aan de Goudenregenstraat 17 in Papendrecht.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
CustomHtml_5