Foto: Aangeleverd

The Hallelujah Project; twee praisediensten bij Jozua Alblasserdam

  •   keer gelezen

ALBLASSERDAM • Bij Jozua Alblasserdam worden op zaterdag 2 oktober twee praisediensten gehouden in het kader van The Hallelujah Project.


The Hallelujah Project is ontstaan vanuit het verlangen om door middel van muziek, God alle eer te geven. “Niet omdat het Pasen, Kerst of Pinksteren is, maar puur omdat we eigenlijk elke week wel een praise avond zouden kunnen houden”, vertelt Sabine Tempel van Jozua Alblasserdam. “We organiseren een dienst vol worship, praise en aanbidding.”

Deze wordt gehouden in het Jozuagebouw aan de Ampèrestraat in Alblasserdam op zaterdag 2 oktober. De toegang is gratis, maar er dient wel vooraf gereserveerd te worden. In verband met de beperkende maatregelen zijn er twee diensten. De eerste dienst start om 16:00 uur en de tweede dienst om 20:00 uur. Beide diensten zijn identiek.

In de praisedienst zal Mark Waardenburg de bezoekers meenemen in de betekenis van het woord Halleluja en hoe dit in het dagelijks leven toegepast kan worden. Gratis tickets kunnen besteld worden via www.jozua-ega.nl/actueel/nieuws/2-oktober-hallelujah-project.

Na inschrijving ontvangt men per mail een bevestiging.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
CustomHtml_5