Foto: nl.123rf

Kinderactiviteiten weer van start bij speeltuin De Zonnebloem in Papendrecht

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • Vol enthousiasme gaan de vrijwilligers weer van start met de kinderactiviteiten bij speeltuin De Zonnebloem aan de Lisbloemstraat in Papendrecht.


Vanaf maandag 27 september wordt er iedere maandagavond van 18.45 tot 19.45 uur een knutselavond georganiseerd. Kinderen vanaf groep 2 tot en met 8 zijn van harte welkom om onder leiding van de knutseljuffen mooie creaties te maken. De eigen bijdrage is voor leden 0,50 euro per avond en voor niet-leden 1 euro.

Op woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur wordt er twee keer per maand een gezellige middag georganiseerd voor kinderen vanaf groep 4. De ene keer is het een spelletjesmiddag. Dan kun je sjoelen, darten of een leuk ander spel spelen met je vrienden. De andere woensdagmiddag organiseren we een echte kinderbingo met mooie prijzen. De spelletjesmiddag is gratis voor leden, niet-leden betalen 0,50 euro. De bijdrage voor de kinderbingo voor leden is 5 euro en voor niet-leden 6 euro. De spelletjesmiddagen zijn op 13 oktober, 10 november en 8 december. De kinderbingo is op 27 oktober en 24 november.

Wilt u meer informatie kijk dan op de www.speeltuindezonnebloem.nl of volg de speeltuin op Facebook.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
CustomHtml_5