Foto: Aangeleverd

Training Samenspel met mantelzorgers in Papendrecht

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • Professionals in Papendrecht kunnen binnenkort een gratis training volgen om de samenwerking met mantelzorgers te verbeteren.


Deze training is geaccrediteerd bij het Registerplein, SKJ en Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals. Een betere samenwerking met mantelzorgers verhoogt werkplezier en deskundigheid. Ook draagt goed samenspel tussen de professional en de mantelzorger bij aan betere zorg en/of begeleiding. Daarnaast helpt een professional de mantelzorger de zorg beter vol te houden. Na de training ken je als professional de verschillende rollen die mantelzorgers in kunnen nemen en hoe je daar zo goed mogelijk bij aan kunt sluiten. Ook begrijp je wat mantelzorg en het SOFA-model inhoudt en weet je heel bewust je eigen rol in te zetten.

Deelname is gratis. De training duurt een dagdeel en deelnemers kunnen kiezen uit de volgende data: maandag 11 oktober 09:30 tot 12:15 uur (inloop 09:15 uur), donderdag 18 november 09:30 tot 12:15 uur (inloop 09:15 uur), maandag 29 november 13:30 tot 16:15 uur (inloop 13:15 uur). Locatie: De Spil, Stellingmolen 184.

De voorbereiding thuis van de cursus vraagt een half uur. Deelnemers ontvangen een reader met het cursusmateriaal en enkele verdiepende teksten. Voor informatie en aanmelden kun men mailen naar mantelzorgconsulenten Suzanne en Patricia via mantelzorg@sterkpapendrecht.nl of bellen naar Sterk Papendrecht via 078-6154741.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
CustomHtml_5