Afbeelding
Foto: stockfoto
update

Blowend meisje (17) raakt onwel in bos in Alblasserdam; ander vermist meisje (14) weer gevonden

112 740 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Een zeventienjarig meisje is zondagmiddag onwel geraakt door blowen in het Alblasserbos naast het Kortland in Alblasserdam. Een meisje van veertien, dat bij haar was, werd daarna enige tijd vermist, maar is inmiddels gevonden.

Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. De tiener was vanuit een instelling in de Gelderse Achterhoek met het openbaar vervoer naar Alblasserdam gekomen. Ze was daar samen met het veertienjarige meisje en een jongen uit Alblasserdam, die onlangs ook al eens vermist werd.

In eerste instantie was het bij de hulpdiensten niet duidelijk dat dit veertienjarige meisje ook was weggelopen uit de jeugdzorginstelling in Harreveld.

Het veertienjarige meisje liep verder het bos in en werd daarna niet meer aangetroffen. De zeventienjarige kreeg hulp van de ambulancedienst en is daarna naar het politiebureau gebracht om opgehaald te worden door hulpverleners.

Burgernetactie
Omdat de veertienjarige zondag enige tijd vermist was, startte de politie een Burgernetactie. Inmiddels is het vermiste meisje gevonden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden