Foto: Stockfoto 123RF

Inloop voor overgeschoten vaccins in Dordrecht

  •   keer gelezen

DORDRECHT • GGD Zuid-Holland Zuid gaat de overgeschoten vaccins in de priklocaties een kwartier voor sluitingstijd aanbieden aan iedereen van 12 jaar en ouder. 


Dit kan voor een eerste of tweede vaccinatie zijn. Ook als er al een afspraak op een later tijdstip ingepland staat. Er kan niet vooraf voor een vaccin gekozen worden, want dat is afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment. 

Op volgorde
Vanaf een kwartier voor sluiting van de vaccinatielocatie – eerder is niet toegestaan – kan men zich aanmelden. Dan wordt een vastgesteld aantal personen op volgorde van aankomst binnengelaten.

De vaccinatielocaties
Een van de locaties waar overgeschoten vaccins worden aangeboden is in Dordrecht bij Oranje Wit (Sportpark Stadspolders, Nieuwe Noordpolderweg 1). Het gaat om BioNTech/Pfizer en Moderna. Aanvang: 19.45 uur. Ook op de priklocaties in Groot-Ammers en Gorinchem worden overgeschoten vaccins aangeboden. In Groot-Ammers vanaf 13.45 uur (BioNTech/Pfizer en Janssen), in Gorinchem om 19.45 uur (BioNTech/Pfizer, Moderna en Janssen)

Geurt Mouthaan
Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).
Volg @GeurtMouthaan op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
CustomHtml_5