<p>&bull; Beeld van de River Side Classic in 2019.</p>

• Beeld van de River Side Classic in 2019.

(Foto: Aangeleverd)

Inschrijving klassiekerrally Riverside Car Classic 2021 in en rond Drechtsteden is open

  •   keer gelezen

REGIO • De organisatie van de klassiekerrally Riverside Car Classic 2021 (RCC) heeft zaterdag 18 september als nieuwe datum voor de editie van dit jaar gekozen. De inschrijving is open.


Een eerder gekozen datum moest worden gecanceld vanwege corona. De organisatoren hopen erop dat ná half augustus het aantal beperkingen vanwege corona niet toeneemt. De RCC ontvangt mensen op anderhalve meter en maakt gebruik van horeca. “We rekenen er toch wel een beetje op dat we nu eindelijk mogen gaan rijden”, zegt organisator Stefan de Kreek.

Mede-organisator Harry Eskes: “We hebben de eerste inschrijvingen binnen en hopen dat er vele volgen, zodat we een mooi gevarieerd deelnemersveld krijgen. Auto’s die een geldig kenteken hebben en de weg op mogen én ouder zijn dan 30 jaar, zijn welkom. Je rijdt twee prachtige routes door en rond de Drechtsteden.”

Shinen
Eskes vervolgt: “Er zijn zoveel oldtimers) en youngtimers in de Drechtsteden en plaatsen eromheen. Het is ons mobiele erfgoed, maar soms zien we ze zo sporadisch op de weg. Voor de 2021-editie hopen wij dat veel klassiekerbezitters actieve rijders worden. Onze oproep: kom meerijden en steun bovendien de KNRM als goed doel. Van het inschrijfgeld van 135 euro per equipe van twee personen gaat zoveel mogelijk geld daarheen. Dus, laat je auto shinen, ontmoet leuke mensen, geniet van de routes plus een heerlijke lunch op een prachtige plek.”

Inschrijven kan via de site: https://www.car2business.nl/inschrijfformulier 

Anne Marie Hoekstra
Anne Marie Hoekstra is redacteur van Het Kontakt editie Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @AnneMHoekstra op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
CustomHtml_5