Logo hetkontakt.nl/klaroen
<p>&bull; De clubkasrun in 2018.</p>

• De clubkasrun in 2018.

(Foto: Aangeleverd)

Clubkasrun op dinsdag 14 september in Alblasserdam

  •   keer gelezen

ALBLASSERDAM • Na het grote succes van afgelopen jaren heeft de organisatie van de Clubkasrun in Alblasserdam besloten alles op alles te zetten om binnen de grenzen van de regels en een verantwoord evenement de editie van dit jaar op 14 september vast te prikken.


“Waar we afgelopen jaar nog verstek moesten laten gaan omdat het binnen de toen geldende maatregelen niet verantwoord was de run te organiseren, denken we dat we dit jaar een mogelijkheid hebben gevonden om verantwoord de run te houden. De locatie en de hoeveelheid deelnemers per startblok zijn aangepast waardoor de we meeste kans hebben groen licht te kunnen geven voor de start op 14 september”, aldus Charlotte Mallee-Dekker en Thijs Donkervoort. Beide initiatiefnemers voor de Dok11 clubkasrun. Wat niet verandert is het hoofddoel van de loop: zoveel mogelijk euro’s uit moeten keren aan de clubs die zo veel mogelijk rondjes lopen om geld voor hun club in te zamelen.

Omdat nog niet duidelijk is wat er 14 september wel en niet mag en kan, zal direct na de zomervakantie een grote mailing aan alle clubs uitgaan met daarin de details over de editie van dit jaar. De locatie zal dit jaar zijn bij atletiekvereniging AAA op sportpark Souburgh in Alblasserdam. Alle edities is de vereniging betrokken geweest bij de organisatie en dit jaar zorgen ze ook voor de locatie. Hierdoor kan de veiligheid goed worden gewaarborgd omdat het parcours niet over openbaar terrein loopt.

Om de loop een feestelijk tintje te geven zullen alle lopers, zoals elk jaar, onder begeleiding van feestelijke muziek door DJ Arno Carnas worden binnengehaald. Bij de finish ligt er dit jaar voor alle deelnemers een lekkere frisse verrassing te wachten. De loop is toegankelijk voor alle Alblasserdamse sportclubs.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier