Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Een beeld van het vorige Lammetjeswiel Festival.
• Een beeld van het vorige Lammetjeswiel Festival. (Foto: Aangeleverd)

Lammetjeswiel Festival in Alblasserdam trekt de stekker eruit

  •   keer gelezen

ALBLASSERDAM • De organisatie van het Lammetjeswiel Festival ziet zich genoodzaakt het evenement te verschuiven naar 2022.


Het festival, dat onder de vleugels van de Haven10daagse en SFEA op het Zuiderstek zou gaan plaatsvinden, is tot nadere berichtgeving verplaatst. De organisatie wil alle nieuwe opties en mogelijkheden onderzoeken en daar goed de tijd voor nemen.

Eerder deze week had de organisatie bekend willen maken dat het Lammetjeswiel Festival zou gaan plaatsvinden op 17 en 18 september op het Zuiderstek in Alblasserdam. “Alles stond klaar om dinsdag live te gaan met de communicatie van het festival. Er zou dinsdag zelfs een abri campagne van start gaan”, vertelt Egbert de Kwaasteniet van de organisatie vol ongeloof.

“Nadat duidelijk werd dat een festival deze zomer toch mogelijk zou zijn, hebben we met vereende inspanningen keihard gewerkt om een tweede editie mogelijk te maken. Dit was een enorme klus, maar praktisch alles was geregeld. We waren super wijs met onze line-up en de indeling van het festivalterrein. Zonde van alle energie.”

Teleurgesteld en vol ongeloof vernam de organisatie afgelopen week het nieuws waarin het kabinet per direct nieuwe maatregelen aankondigde tot ten minste 13 augustus. 

“De aanloop naar een festival bedraagt normaal al zo’n zes maanden, dus dat we nu geen duidelijkheid hebben voor september maakt het onmogelijk en te risicovol om een festival te kunnen organiseren. Maar we blijven hoop en moed houden, maar hebben nu wel eerst even vakantie nodig om ons weer bijeen te rapen”, aldus de organisatie.

Meer informatie: www.lammetjeswielfestival.nl.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier