Afbeelding
Foto: Tweet Wouter Kolff

Drechtsteden Dukaat voor Alblasserdamse ex-wethouder Peter Verheij

Algemeen 185 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Tijdens de Drechtraadvergadering van dinsdag 6 juli heeft Peter Verheij, die tot voor kort wethouder was in Alblasserdam, afscheid genomen van de Drechtraad. Tijdens dit afscheid is hij door de regiovoorzitter, Wouter Kolff, onderscheiden met een Drechtsteden Dukaat.

Peter Verheij ontving de Drechtsteden Dukaat als blijk van waardering voor zijn jarenlange inzet voor Alblasserdam en de regio Drechtsteden.

Peter Verheij was sinds 2010 namens de SGP wethouder in Alblasserdam en sinds 2014 lid van het Drechtstedenbestuur. Daarvoor was hij van 2006 tot 2010 lid van de gemeenteraad in Alblasserdam en lid van de Drechtraad. Verheij begon zijn politieke carrière als lid van de jeugdgemeenteraad. De heer Verheij heeft zich onlangs teruggetrokken als wethouder in Alblasserdam, waar zijn partij, de SGP, uit de coalitie is gestapt.

Wouter Kolff, regiovoorzitter: “Met deze bijzondere onderscheiding spreekt de regio zijn grote waardering uit voor de jarenlange inzet van Peter Verheij voor Alblasserdam en voor de regio. Dankzij hem is de regio er een stukje mooier en socialer op geworden. Wij wensen hem veel succes in zijn verdere carrière.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Een artist impression van de appartementen op de locatie Biggelmee.
Zes appartementen Biggelmee weer op tafel: meer ruimte voor parkeerplaatsen voldoende voor groen licht raad Alblasserdam? Nieuws 9 uur geleden
Afbeelding
De Geul uit Papendrecht doet met twee teams mee aan Swim4Daniel Nieuws 9 uur geleden
• De Willem Junior Academie.
Gratis concert van Willem Junior Academie in Theater De Willem Nieuws 9 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden