Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Meester Verloop en zijn vrouw gingen alle spelletjes af om te kijken hoe de kinderen het deden.
• Meester Verloop en zijn vrouw gingen alle spelletjes af om te kijken hoe de kinderen het deden. (Foto: Bert Bons)

Afscheidsfeest jubilerende meester Wim Verloop bij Van der Veldenschool in Nieuw-Lekkerland

  •   keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Op de Petrus van der Veldenschool in Nieuw-Lekkerland werd op donderdag 1 juli een groot verrassingsfeest gegeven voor meester Wim Verloop.


Hij vierde zijn 45-jarig jubileum in het onderwijs en neemt aan het eind van het schooljaar, over enkele weken dus, afscheid. Hij gaat na de vakantie van zijn pensioen genieten.

Op school werd hij eerst toegezongen, daarna gingen de groepen het plein op om spelletjes te doen. ’s Middags was er gelegenheid voor de ouders om hem te feliciteren met zijn jubileum en om afscheid van hem te nemen.

Wim Verloop was vereerd met alle aandacht en vertelde dat hij met dubbele gevoelens de dag beleefd heeft. “Ik ben blij dat ik in de afgelopen jaren het aantal dagen dat ik per week werkte, heb kunnen afbouwen. Het is heel intens werk op een basisschool en het zou voor mij heel wat zijn om dat in één keer te stoppen.”

Meester Verloop heeft in de afgelopen jaren alle groepen van 4 tot en met 8 lesgegeven. In het afgelopen jaar stond hij voor de klas in de hoogste groep. De kinderen uit die klas hadden het pleinfeest met alle spelletjes bedacht en geleid.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier