• Ramon Pardo.
• Ramon Pardo.

D66 Alblasserdam kiest Ramon Pardo als lijsttrekker voor gemeenteraadsverkiezingen van 2022

Algemeen 315 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De lokale afdeling van D66 in Alblasserdam heeft zijn lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 gekozen. Ramon Pardo zal wederom de lijst voor de progressief liberalen in het damdorp aanvoeren.

Pardo geeft aan verheugd te zijn hierover en de verkiezingen met veel energie tegemoet te zien. “Er staat bij deze verkiezingen ook echt wat op het spel”, geeft Pardo aan. “Het uiteenvallen van de coalitie geeft duidelijk aan dat mensen toe zijn aan een nieuwe wind in het dorp. D66 zit vol met vernieuwende initiatieven die ruimte moeten krijgen. Het is nu echt tijd om de behoudendheid los te laten.”

Ook op het gebied van groenbehoud en woningbouw is er volgens D66 behoefte aan een duidelijke lange termijn-visie waarbij het overgebleven groen niet ten koste mag gaan van woningbouw. Onderwerpen als bereikbaarheid van het dorp, het betrekken van alle inwoners en de beschikbaarheid van voorzieningen op zondag zullen ook zeker hun plek krijgen in het nieuwe verkiezingsprogramma. Hier wordt momenteel door D66 aan gewerkt en zal in het najaar vastgesteld worden. Ook de definitieve lijst van D66 kandidaten zal in het najaar door de leden worden vastgesteld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 19 uur geleden
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 21 uur geleden
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 22 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden