Logo hetkontakt.nl/klaroen
<p>&bull; Ramon Pardo.</p>

• Ramon Pardo.

D66 Alblasserdam kiest Ramon Pardo als lijsttrekker voor gemeenteraadsverkiezingen van 2022

  •   keer gelezen

ALBLASSERDAM • De lokale afdeling van D66 in Alblasserdam heeft zijn lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 gekozen. Ramon Pardo zal wederom de lijst voor de progressief liberalen in het damdorp aanvoeren.


Pardo geeft aan verheugd te zijn hierover en de verkiezingen met veel energie tegemoet te zien. “Er staat bij deze verkiezingen ook echt wat op het spel”, geeft Pardo aan. “Het uiteenvallen van de coalitie geeft duidelijk aan dat mensen toe zijn aan een nieuwe wind in het dorp. D66 zit vol met vernieuwende initiatieven die ruimte moeten krijgen. Het is nu echt tijd om de behoudendheid los te laten.”

Ook op het gebied van groenbehoud en woningbouw is er volgens D66 behoefte aan een duidelijke lange termijn-visie waarbij het overgebleven groen niet ten koste mag gaan van woningbouw. Onderwerpen als bereikbaarheid van het dorp, het betrekken van alle inwoners en de beschikbaarheid van voorzieningen op zondag zullen ook zeker hun plek krijgen in het nieuwe verkiezingsprogramma. Hier wordt momenteel door D66 aan gewerkt en zal in het najaar vastgesteld worden. Ook de definitieve lijst van D66 kandidaten zal in het najaar door de leden worden vastgesteld.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier