Afbeelding
Foto: Stock

Man gewond bij bedrijfsongeval IHC Kinderdijk

112 325 keer gelezen

KINDERDIJK • Een man is maandagochtend 21 juni gewond geraakt bij een bedrijfsongeval in één van de hallen bij scheepsbouwer IHC aan de Smitweg in Kinderdijk.

De man kwam rond 07.45 uur ten val op een zogenoemde sectie van een schip. De ambulancedienst en het mobiel medisch team van de traumahelikopter werden opgeroepen.

Omdat de ongevalslocatie mogelijk moeilijk bereikbaar zou zijn, werden uit voorzorg de brandweer van Nieuw-Lekkerland en de hoogwerker van brandweer Papendrecht opgeroepen. Intussen verleenden de bedrijfshulpverleners van IHC eerste hulp aan de man.

De brandweer heeft de ambulancedienst geassisteerd. De locatie bleek uiteindelijk redelijk goed bereikbaar te zijn. De gewonde man is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De actiegroep Gaaf Slingeland hing in Molenlanden posters op en plaatste ook spandoeken.
CDA-motie van treurnis over traject windturbines Molenlanden krijgt geen steun: 'Nu niet het moment om in grijpen' Nieuws 8 uur geleden
Afbeelding
Klachten parkeeroverlast Kinderdijk behoren nog niet tot het verleden: 'Maar we willen ze tot een minimum beperken' Nieuws 9 uur geleden
• De kampioenen MA1, MB1 en JC1 samen.
Vier jeugd teams kampioen bij vv Flits uit Papendrecht Sport 10 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden