Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Een kaartje van de Cultuurpuzzelroute in Papendrecht.
• Een kaartje van de Cultuurpuzzelroute in Papendrecht. (Foto: Aangeleverd)

Oplossingen insturen Cultuurpuzzelroute Papendrecht kan tot 1 juli

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • De oplossingen van de Cultuurpuzzelroute Papendrecht, kunnen tot 1 juli ingeleverd worden. Dat meldt de gemeente Papendrecht.


De Cultuurpuzzelroute is uitgezet door de Culturele Raad Papendrecht en Papendrecht Verrast. Het is een wandeltocht van ongeveer 5 kilometer met vragen over cultuur en 75 jaar Bevrijding in Papendrecht. De tocht kan ook per fiets of scootmobiel worden gedaan.

Onderweg krijgen deelnemers interessante en leuke vragen, die zowel de jongere als de oudere deelnemer zullen aanspreken. Op een aantal bijzondere plekken wordt tijdens de tocht via geluidsfragmenten meer achtergrondinformatie gegeven. Daarom is het belangrijk om een smartphone mee te nemen.

De route kan individueel afgelegd worden, maar is wellicht leuker in gezinsverband of in kleine groepen vriend(inn)en of buren, uiteraard met inachtneming van de geldende coronamaatregelen. Het moment kan iedereen zelf bepalen. Deelname is geheel gratis.

De tocht kan worden gedownload via www.cultureleraadpapendrecht.nl en via www.papendrechtverrast.nl en is ook online te maken. Na afloop kun je de antwoordformulieren inleveren bij het secretariaat van de Culturele Raad Papendrecht, p/a Markt 22, 3351 PB Papendrecht of per e-mail sturen naar info@cultureleraadpapendrecht.nl. Dat kan tot uiterlijk 1 juli 2021. Onder de goede inzendingen worden drie prijzen verloot. In het najaar volgt een tweede Cultuurpuzzelroute door Papendrecht.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier