• Het servicepunt van Bleskensgraaf.
• Het servicepunt van Bleskensgraaf. Foto: Gemeente Molenlanden

SGP wil servicepunten gemeente Molenlanden zo snel mogelijk weer open

Algemeen 182 keer gelezen

MOLENLANDEN • Nu de beperkingen vanwege het coronavirus steeds meer opgeheven worden, wil de fractie van de SGP dat de servicepunten van de gemeente Molenlanden zo snel mogelijk weer open gaan.

Inwoners van Molenlanden kunnen momenteel alleen op de servicepunten in Giessenburg en Nieuw-Lekkerland een afspraak maken voor gemeentelijke zaken. De wachtruimten in deze twee servicepunten zijn het ruimst. Hier kan de aanbevolen 1,5 meter onderlinge afstand in de wachtruimte gewaarborgd worden. De servicepunten in Arkel, Bleskensgraaf en Groot-Ammers zijn vooralsnog gesloten.

De fractie van de SGP heeft veel klachten gehoord uit de samenleving van inwoners die nu grotere afstanden moeten afleggen om bijvoorbeeld een document op te halen. “Dat willen we snel oplossen en proberen te voorkomen!”, meldt Wietse Blok van SGP Molenlanden.

De SGP wil weten waarom er niet meer maatwerk mogelijk is in de gemeentelijke dienstverlening. Ook wil de partij weten wanneer de servicepunten in Arkel, Bleskensgraaf en Groot-Ammers weer open kunnen gaan.

Ook wil de SGP weten of de gemeente in de afgelopen periode alle service heeft kunnen bieden en of er sprake is van een achterstand in de dienstverlening.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden