Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Aangeleverd

Banda Pasion 2.0 presenteert nieuw album bij Papendrecht FM

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • Zondagmiddag 6 juni was het dan eindelijk zover; het nieuwe album van Banda Pasion werd officieel en feestelijk gelanceerd tijdens het tweede uur (17.00-18.00 uur) van Back to Roots op Papendrecht Fm.


Dit wekelijkse programma (van RTV Papendrecht) volgde al maanden de verrichtingen van Alfredo Romero (uit Texas USA) en Frank de Boer (uit Papendrecht) bij alle voorbereidingen van het nieuwe album.

In een speciale uitzending waren er interviews met Alfredo (vanuit de VS) en Frank (live in de studio), werd er champagne getoast, uiteraard een aantal songs gedraaid van het nieuwe album en werden de twee winnaars van de prijsvraag (Helen Keijzer en Diana Hogendorp) bekend gemaakt. Zij krijgen deze week een gesigneerde cd opgestuurd.

One Day at a Time is vanaf 7 juni 2021 te koop op cd bij Zipp Mode (Papendrecht) en Velvet Music (Dordrecht) en beschikbaar op vrijwel alle digitale streamingsdiensten (o.a. Spotify, Apple Music, I –tunes, Amazon en Youtube). Meer info over Banda Pasion 2.0 staat op www.facebook.com/bandapasion2.0.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier