Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Excelsior

Boekenmarkt op 25 en 26 juni bij Excelsior Papendrecht

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • Op vrijdag 25 en zaterdag 26 juni vindt er weer een boekenmarkt plaats in het verenigingsgebouw van Excelsior Papendrecht. Op vrijdag 25 juni is de boekenmarkt aan de Rembrandtlaan 206 open van 16:00 uur tot 21:00 uur en op zaterdag 26 juni van 09:00 tot 15:00 uur.


De boekenmarkt van Excelsior is in de laatste jaren uitgegroeid tot een begrip in en om Papendrecht, en mag zich met trots de grootste indoor boekenmarkt van de regio noemen. Het aanbod is zeer divers; prachtige (streek)romans en thrillers, reisverhalen, kinderboeken, stripboeken, Engelstalige boeken en ook LP’s, CD’s en DVD’s. Zowel boeken voor de vakantie als DVD’s voor regenachtige vakantiedagen.

Liefhebbers kunnen vrijblijvend rondkijken in het verenigingsgebouw van Excelsior in Papendrecht, Rembrandtlaan 206 (ingang via schoolpleinzijde). In verband met de corona-crisis zal de boekenmarkt ruimer worden opgezet dan gebruikelijk en zal er voldoende geventileerd worden. Uiteraard zullen daarnaast ook alle op dat moment geldende corona-maatregelen toegepast worden.

Meer informatie over Excelsior, de mogelijkheden en haar activiteiten is te vinden op www.excelsiorpapendrecht.nl.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier