Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Aangeleverd

Sportcentrum Papendrecht organiseert sport- en speldag voor kinderen

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • Speciaal voor alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar organiseert Sportcentrum Papendrecht zaterdag 15 mei een sport- en speldag. Er zijn leuke activiteiten die plaatsvinden op het terrein van het buitenbad. Reserveren is verplicht en kan online vanaf 11 mei via www.sportpapendrecht.nl.


Alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar die in het bezit zijn van minimaal een A diploma zijn van harte welkom tijdens de sport- en speldag op het terrein van het buitenbad van Sportcentrum Papendrecht. In de twee tijdsloten, van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 15.30 uur, worden leuke activiteiten georganiseerd, zoals aquabubble en paaltjesvoetbal.

Aquabubble, als een hamster rennen in een bol. Het is misschien wel de leukste attractie voor op het water. Het is bijzonder leuk om te proberen en natuurlijk ook heel leuk om te zien. Het is een transparante bal om op het water te drijven. Via een opening kun je in de waterbal stappen waarna deze wordt afgesloten middels een duikersrits. Deze rits is waterdicht, waardoor je droog blijft tijdens het lopen over water.

Paaltjesvoetbal is altijd leuk om te doen en daarom wordt er een competitie georganiseerd. Tijdens het spel moet iedereen een paaltje bewaken en tegelijkertijd proberen dat van de andere spelers omver te schieten. Bij wie het paaltje het langst blijft staan, wint!

Aanmelden
De kinderen kunnen zich vanaf dinsdag 11 mei aanmelden voor de activiteiten van 10.00 tot 12.30 uur of van 13.00 tot 15.30 uur. Online reserveren is verplicht en kan via www.sportpapendrecht.nl. Een toegangsbewijs kost € 4,75.

Recreatie zwemmen is op dit moment nog niet mogelijk in Sportcentrum Papendrecht. Voor nu is uitsluitend het buitenbad geopend voor banen zwemmen.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier