Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto:

Themabijeenkomst in Papendrecht over psychische kwetsbaarheid in de familie

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • Bij contactgroep SamenSterk in Papendrecht kunnen ouders met een kind met psychische kwetsbaarheid elkaar maandelijks ontmoeten, (h)erkenning vinden, kennis opdoen en ervaring uitwisselen. Thema van de komende bijeenkomst op dinsdag 18 mei van 09:30 tot 11:30 uur is ‘psychische kwetsbaarheid in de familie’.


Na een diagnose bij je kind (bijvoorbeeld AD(H)D, angststoornis, anorexia, autisme, borderline, depressie, verslaving) kan het zijn dat je kenmerken hiervan ook ziet bij bijvoorbeeld je vader of moeder, je partner, broer of zus, of jezelf. Hoe ga je daarmee om en wat kun je ermee? Kennis en ervaringen uit de groep worden gedeeld. Als ouders kun je van elkaar leren, samen opkomen voor je kinderen en weten dat je niet de enige bent.

SamenSterk is gericht op oplossingen, positiviteit en wil zo laagdrempelig mogelijk zijn voor alle ouders. Stefanie de Vries en Anke-Elze de Jong-Rietstap weten door hun persoonlijke ervaring en kennis als geen ander wat nodig is in de zoektocht van ouders naar goede hulp, zorg, ondersteuning en onderwijs. Deelname is gratis en aanmelden kan door een mailtje te sturen naar samensterk@ouderszhz.nl. Meer informatie is te vinden op www.ouderszhz.nl.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier