Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Stockfoto123RF

‘Feestelijke optocht’ bij So What bij Papendrecht FM

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • Jazz en vrijheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Jazzmuziek is bij uitstek geschikt om vrijelijk de meest boeiende improvisaties te spelen. Bevrijdingsdag 5 mei neemt radioprogramma “So What!” haar luisteraars mee op een feestelijke optocht.


De playlist bevat diverse composities die betrekking hebben vrijheid en vrede. Live op Papendrecht FM van 16:00 tot 18:00 uur en gepresenteerd door Ronald Roël en Ben Korzelius.

Nieuwe tracks jazz, soul en global uit Australië, Mali, Nassau, Frankrijk en met een warm hart voor de Nederlandse artiesten. Verder het laatste muzieknieuws, livestream-concertagenda en een vooruitblik naar de (online) zomerfestivals. In de vaste rubrieken “The Classic” en “Chanson Roël” twee verrassende tracks uit de recente muziekgeschiedenis. Techniek is in handen van Hans Hulswit.

“So What!” is een maandelijks muziekprogramma op Papendrecht FM met verse jazz, soul en globalmuziek. Live te beluisteren op woensdagmiddag van 16:00 tot 18:00 uur.

Luister online: www.rtvpapendrecht.nl livestream radio; via de gratis app TuneIn. Of 105.0 FM in de ether Drechtsteden en de Alblasserwaard 105.9 FM op de Papendrechtse kabel.

Of via digitale TV: kanaal 915 bij Ziggo (MediaboxXL). Kanaal 1155 bij KPN, XS4ALL & Telfort.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier