Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto:

Cursus Sociaal Stevig Staan in Papendrecht

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • Sterk Papendrecht organiseert vanaf 18 mei de cursus Sociaal Stevig Staan.


Deze cursus is voor mensen die het niet altijd mee vinden vallen om deel te nemen aan het sociale verkeer. Bijvoorbeeld doordat men zich vaak niet begrepen voelt, of snel onenigheid krijgt. Of ook voor mensen die het lastig vinden om voor zichzelf op te komen.

In de cursus Sociaal Stevig Staan ondersteunt Sterk Papendrecht deelnemers bij het aanleren van goede sociale vaardigheden, die het leven aangenamer kunnen maken en waardoor contacten met anderen makkelijker verlopen. Tijdens deze cursus wordt geoefend met lastige situaties, waardoor men op eigen kracht nieuw gedrag kan aanleren en zelfvertrouwen kan opbouwen. Op deze manier leert men op een juiste manier contact te leggen en een gesprek te voeren, ergens tegenin te gaan of op een goede wijze te reageren op boosheid zodat conflicten uit te weg worden gegaan.

De kracht van de cursus zit ook in het feit dat men ervaringen kan delen met andere deelnemers en dat men naast de praktijk ook de theorie tot zich kan nemen.

Sociaal Stevig Staan is bedoeld voor mannen en vrouwen die goede sociale vaardigheden willen aanleren. De training vindt online plaats en bestaat uit acht bijeenkomsten van twee uur. De startbijeenkomst is op 18 mei van 19.00 tot 21.00 uur. Er zijn geen kosten verbonden aan deze cursus.

Aanmelden kan bij Meilani de Bruijn, info@sterkpapendrecht.nl of 078-6154741. Voor meer informatie: www.sterkpapendrecht.nl/activiteiten.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier