Logo hetkontakt.nl/klaroen
<p>• De groepsfoto met achteraan links de heer Dijkshoorn en zijn partner, achteraan rechts de heer Oral en zijn partner, midden links de heer Van Det en zijn partner, midden rechts mevrouw Noorlander-Eskes en haar partner, vooraan links de heer Kranendonk en zijn partner en vooraan rechts burgemeester Jaap Paans.</p>

• De groepsfoto met achteraan links de heer Dijkshoorn en zijn partner, achteraan rechts de heer Oral en zijn partner, midden links de heer Van Det en zijn partner, midden rechts mevrouw Noorlander-Eskes en haar partner, vooraan links de heer Kranendonk en zijn partner en vooraan rechts burgemeester Jaap Paans.

(Foto: Aangeleverd)

Burgemeester Jaap Paans reikt Alblasserdamse lintjes uit in Landvast

  •   keer gelezen

ALBLASSERDAM • Burgemeester Jaap Paans van Alblasserdam heeft op vrijdag 30 april de Koninklijke onderscheidingen uitgereikt.


Op maandag 26 april had hij alle vijf de gedecoreerden al gebeld met de mededeling dat het de koning had behaagd om hen te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Op vrijdag werden de versierselen in een besloten bijeenkomst in Landvast opgespeld.

De gedecoreerden in Alblasserdam waren de heer P.L.F. van Det (53), de heer J.N. Dijkshoorn (68), de heer J. Kranendonk (71), mevrouw J.G.H. Noorlander-Eskes (69) en de heer N. Oral (61).

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier