Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Aangeleverd

Praktijk 4 People uit Papendrecht biedt gratis massages aan in landelijke campagne

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • Praktijk 4 People aan De Biezen 21c in Papendrecht doet mee aan een grote landelijke campagne om de gezondheidsvoordelen van een massage onder de aandacht te brengen. In samenwerking met masseurs in heel Nederland is mei tot Massagemaand benoemd. In mei worden er twee gratis massages gegeven aan iemand die dat ontzettend goed kan gebruiken.


Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld aan zorgpersoneel, ondernemers en mensen die het (financieel) moeilijk hebben door covid-19. Op deze manier dragen masseurs bij aan meer positiviteit en ontspanning in Nederland.

Corona heeft gezorgd (en zorgt nog steeds) voor veel onzekerheid en spanning bij veel mensen. Dit in combinatie met het werken vanuit huis, vaak niet meer mogen sporten en het missen van de nodige ontspanningsmomenten heeft ertoe geleid dat de fysieke en mentale klachten fors zijn toegenomen het afgelopen jaar. De massagebranche draagt bij aan het sociaal maatschappelijk functioneren en bij deze klachten kan een massage uitstekend helpen. 

Een massage is een gezonde en hygiënische manier om het lichaam te stimuleren en om spanning los te laten. Ook is het bewezen effectief tegen stressgerelateerde klachten en verbetert een massage het immuunsysteem. Om het massagevak in het zonlicht te zetten is daarom de landelijke massagecampagne #masserendoenwesamen in het leven geroepen door DeMassageWinkel.com en Belangenvereniging BMS.

Kim Haksteen, eigenaar van Praktijk 4 People, vertelt: “Ik doe mee aan de campagne #masserendoenwesamen omdat ik het zo belangrijk vind dat mensen een massage ondergaan zeker in deze tijden van corona. Een massage is geen luxe het is het levensonderhoud van je lichaam.

Met deze campagne wil ik samen met de andere masseurs het belang van het massagevak onder de aandacht brengen. Daarom wil ik graag twee gratis massages weggeven aan mensen die het echt verdienen!”

Inmiddels zijn er al honderden masseurs, verspreid over heel Nederland en België, die de handen ineen hebben geslagen in deze campagne om het vak van de masseur in een positief daglicht te zetten. Samen geven ze duizenden massages weg aan mensen die het echt nodig hebben.

Ook de Belangenvereniging BMS is te spreken over de actie: “Wij zetten ons in voor maatschappelijk erkenning van het beroep en deze campagne sluit daar heel goed bij aan! Nog te veel mensen zijn niet op de hoogte van de vele gezondheidsvoordelen van een massage. Onze beroepsgroep werkt in het verlengde van de gezondheidszorg en het is fijn om op deze manier onze ondersteunende rol naar voren te laten komen. Helemaal nu zijn er veel mensen die zoveel baat hebben bij een massage én dit wordt ze dan ook van harte gegund.”

Koen van der List (eigenaar DeMassageWinkel.com, initiatiefnemer campagne) voegt daaraan toe: “We kennen allemaal wel iemand die het juist in deze tijden verschrikkelijk zwaar heeft gehad als gevolg van COVID-19 en de maatregelen die hierdoor zijn genomen. We willen deze mensen graag helpen en met onze campagne #masserendoenwesamen kunnen we de mensen die het écht nodig hebben een gratis massage geven om de stress van het zware jaar te verlichten.”

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier