Logo hetkontakt.nl/klaroen
<p>• Wouter Hijzen neemt de prijs in ontvangst.</p>

• Wouter Hijzen neemt de prijs in ontvangst.

(Foto: Aangeleverd)

De Haan uit Alblasserdam wint Erkende Projectverhuizer van het Jaar-prijs

  •   keer gelezen

ALBLASSERDAM • Op de algemene ledenvergadering van de Erkende Projectverhuizers, onderdeel van de branchevereniging van de Nederlandse verhuisbranche OEV, is De Haan Verhuizingen op dinsdag 13 april bekroond met de titel Erkende Projectverhuizer van het Jaar 2021.


Erkende Projectverhuizers zijn gespecialiseerd in de uitvoering van omvangrijke, complexe en risicovolle verhuizingen van bedrijven, kantoren en instellingen. De Haan Projectverhuizingen kreeg de prestigieuze prijs overhandigd, omdat zij in de afgelopen 12 maanden het meest overtuigend scoorden op kwaliteit, vakmanschap, klantgerichtheid en flexibiliteit bij zakelijke verhuizingen.

Klanten vormen de jury middels onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek De Haan Projectverhuizingen vraagt zakelijke relaties feedback tijdens de werkzaamheden of tijdens de nazorg en evaluatiemomenten van projectverhuizingen. Daarnaast verzamelt het onafhankelijke review platform klantenvertellen.nl feedback over klanttevredenheid bij projectverhuizingen. Klanten beoordelen de dienstverlening van hun erkende projectverhuizer op maar liefst 15 verschillende aspecten en zetten deze beoordeling voor iedereen zichtbaar op internet. De onderscheiding wordt vervolgens uitgereikt aan de Erkende Project Verhuizer die het beste scoort na weging van individuele klantwaardering en het aantal reviews.

Trots op vakmanschap en teamprestatie Klantgerichtheid is, naast vakmanschap, één van de kernwaarden van de visie van De Haan Verhuizingen. Algemeen directeur, Wouter Hijzen, nam dan ook trots de prijs in ontvangst uit handen van Cock van der Hulst, voorzitter van de afdeling Erkende Projectverhuizers binnen de OEV.

Wouter Hijzen: “De Haan bestaat volgend jaar 245 jaar. We willen onze klanten voortdurend duurzame topkwaliteit leveren en dat vraagt een hoge mate van professionaliteit. De EPV Award erkent vooral het vakmanschap en de teamprestatie van onze eigen verhuismedewerkers.”

Volgens Corina van Lieshout die per 1 maart 2021 de taak heeft de dynamische afdeling Projectverhuizingen binnen De Haan Verhuizingen te leiden, mag de prijs vooral gezien worden als een aanmoediging van hun voortdurende volle inzet voor klanten.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier