Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Maxime Haak / maxgraphy

Glenn Eilbracht uit Papendrecht model voor nieuwe collectie Björn Borg

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • “In de #traintolive campagne gaat het om jouw persoonlijke sportieve doel. Ik sta helemaal achter deze boodschap.” Glenn Eilbracht (32) uit Papendrecht is één van de Europese influencers die model staat in de spring summer collection 2021, die geïnspireerd is op kleuren uit de Zweedse natuur, van kledingmerk Björn Borg.


“Het was heel leuk om mijn medewerking te mogen verlenen aan de #traintolive campagne. Of het nou is voor een betere conditie, je hoofd leegmaken of een beter lijf, iedereen traint met een ander doel. Voor iedereen geldt: je niet leeft om te trainen, maar traint om te leven. Weet je wat heel tof is? De nieuwe collectie is niet alleen geïnspireerd op de kleuren van de Zweedse natuur. Ook is de collectie duurzaam gemaakt, dat versterkt die inspiratie op de natuur nog meer.”

“Zelf wandel ik graag, dat deed ik al voor de pandemie. Ik vind het prettig om te doen, het is fijn dat je rust in je hoofd krijgt. In de #traintolive campagne mocht ik de Björn Borg kleding combineren met mijn eigen kleding en dat is heel gaaf! Doordat je fashion en sport combineert, creëer je je eigen stijl. Zo train je een stuk lekkerder en zit je ook beter in je vel.”

“De foto’s die van mij gemaakt zijn, zijn gemaakt door een vriendin van mij. Ik ken Maxime Haak uit onze regio. Ze is fotografe en heeft haar eigen fotografiebedrijf MaxGraphy. We zijn naar een basketbalveldje in de buurt gegaan voor de fotoshoot die volledig coronaproof werd gedaan. Deze foto (die bij het artikel staat, red.) is mijn favoriet. De kleding komt helemaal tot zijn recht! De foto’s van deze Instagramsamenwerking vind je op @glenneilbracht.”

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier