Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Aangeleverd

Nieuwe zwerfafvalopruimatie in Alblasserdam op zaterdag 20 maart

  •   keer gelezen

ALBLASSERDAM • Peter van der Spoel organiseert op zaterdag 20 maart de achtste zwerfafvalopruimactie in Alblasserdam.


“We hebben natuurlijk nog steeds met het Corona-virus te maken, dus het opruimen gaat op dezelfde manier als afgelopen januari”, meldt Peter. Dat betekent dat hij bij iedereen die zich aanmeldt, alle benodigde spullen ( hesje, grijper, handschoenen, vuilniszakken, plattegrond van de wijk en een door Plus van Holten beschikbaar gestelde Mueslireep ) voor het opruimen, persoonlijk thuis kom brengen in de periode voor 20 maart. Alle spullen zijn na de vorige actie gewassen of ontsmet.

Op zaterdag 20 maart kunnen de deelnemers van 09.30 tot 12.00 uur in de eigen wijk gaan opruimen. Iedereen krijgt van Peter een opruimgebied aangewezen via een email. Ook nu worden gevulde vuilniszakken door mij opgehaald met een busje. Na afloop gaat Peter vanaf 13.00 uur bij alle deelnemers langs om de uitgeleende materialen weer op te halen

Dan geeft hij op dat moment iedere deelnemer de McDonald’s-tegoedbon voor een product naar keuze. Die bon is een jaar geldig. Peter: “Mocht er iemand niet thuis zijn dan spreken we een ander moment af.”

Plus van Holten heeft een Pluswaardebon beschikbaar gesteld van 20 euro en twee bossen bloemen, die na de verloting meteen naar de winnaar gebracht worden. Bakkerij J. van der Wegen stelt een cadeaubon van 20 euro beschikbaar die ook na afloop verloot wordt. Elke deelnemer kan overigens maar één keer uitgeloot worden.

De inschrijftermijn sluit op vrijdag 19 maart om 12.00 uur of als het maximale aantal deelnemers van 160 is bereikt. Voor meer informatie of aanmelding: www.alblasserdamschoon.nl.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier