Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Issaura Laffeber, de winnaar van 2020.
• Issaura Laffeber, de winnaar van 2020. (Foto: Danny van der Weck)

Talenten laten horen tijdens het ToBe Solisten Concours Online

  •   keer gelezen

DRECHTSTEDEN • ToBe organiseert voor getalenteerde muzikanten het ToBe Solisten Concours. Deze zevende editie van de amateurwedstrijd vindt ditmaal online plaats.


Deelnemers filmen hun eigen optreden en leveren dit filmpje uiterlijk vrijdag 19 maart aan. Een vakkundige jury beoordeelt de inzendingen en op zaterdag 27 maart is er een online prijsuitreiking.

Deelname aan het ToBe Solisten Concours is mogelijk voor alle instrumenten. Amateurs, met of zonder begeleiding, van alle leeftijden kunnen zich aanmelden tot en met 19 maart. Ook niet-ToBe leerlingen zijn van harte welkom om mee te doen.

Prijzen
Een vakkundige jury beoordeelt de gespeelde werken op presentatie, muzikaliteit, programmakeuze, uitvoering, ritmiek, techniek en toonkwaliteit.

Er zijn drie categorieën: tot en met 12 jaar, 13 tot en met 18 jaar en 19 jaar en ouder. Per categorie zijn er drie mooie prijzen te winnen. Eén van de prijzen is het meespelen als solist tijdens een concert van het Drechtsteden Jeugd Orkest.

Aanmelden kan via de website van ToBe: www.tobe.nl/agenda. De kosten bedragen € 14,00 per deelnemer (€ 17,00 vanaf 21 jaar). Kijk voor meer informatie op www.tobe.nl/nieuws.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier