Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Een deel van het affiche van de Paaswandeling.
• Een deel van het affiche van de Paaswandeling. (Foto: Aangeleverd)

Paaswandeling door Papendrecht voor kinderen hun ouders

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • De Kliederkerk Papendrecht, een initiatief van De Morgenster, organiseert een Paaswandeling voor kinderen en hun ouders.


“We gaan een route uitzetten in het centrum van Papendrecht”, meldt dominee Birke Rapp van de Morgensterkerk. Via QR-codes op de ramen van huizen kunnen de gezinnen de verschillende scènes uit het Paasverhaal met filmpjes bekijken en via vragen met elkaar in gesprek gaan over wat ze zien.

De scènes zijn voor het grootste gedeelte zelf geschreven en gefilmd. Ze zullen goed te volgen zijn, voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Er zijn zoekopdrachten, raadsels en ook vragen voor oudere kinderen. Deelnemers aan de Paaswandeling hebben bij het lopen een telefoon nodig om de QR-codes te kunnen scannen.

De route, die ongeveer een uur duurt, kan individueel of in gezinsverband gelopen worden van zondag 21 maart tot en met maandag 5 april. Dat is Tweede Paasdag.

Men kan zich hiervoor opgeven via kliederkerk@pknpapendrecht.nl. Deelnemers krijgen een routebeschrijving en de vragen via de mail en eventueel een tasje thuisbezorgd met verrassingen voor onderweg.

De Kliederkerk Papendrecht heeft voor deze activiteit toestemming gekregen van de burgerlijke gemeente Papendrecht.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier