Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Aangeleverd

Haakboek Annemarie Huijser uit Alblasserdam in landelijke top 5

  •   keer gelezen

ALBLASSERDAM • Nog nooit eerder bereikte een haakboek de top 5 in de Bestseller60. Annemarie Huijser van Studio Hip en Stip uit Alblasserdam doet het met haar nieuwe boek ‘Haak je restjes op’.


In dit langverwachte tweede boek van Studio Hip en Stip staan kleurrijke haakprojecten die kenmerkend zijn voor de stijl van Annemarie. Ze laat in dit boek ook zien hoe je restjes garen slim kunt combineren om de mooiste creaties te maken. De variatie is eindeloos: van een schitterend vloerkleed of een warme sjaal tot een leuk etuitje of een hippe haarband; voor ieder wat wils! De patronen zijn duidelijk omschreven en voorzien van een haakschema. Dit boek is een bron van inspiratie voor zowel de beginnende als de gevorderde haker.

“Dit is heel bijzonder”, reageert Annemarie. “Echt heel gaaf! Eerst zeiden ze dat ik misschien een kans maakte om in die ranglijst te komen, maar nu sta ik zelfs vijfde, net onder Adriaan van Dis, ongelofelijk toch?”

Haak je restjes op bevat achttien verrassende projecten en kost 17,50 euro. Het boek is te bestellen op de website van Annemarie: www.studiohipenstip.nl. Ook bekende (online) boekhandels leveren het kleurrijke haakboek.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier