Coiffure Monique in Alblasserdam: ‘We gaan er feestje van maken!’
Logo hetkontakt.nl/klaroen
<p>• De afspraken worden gemaakt bij Coiffure Monique.</p>

• De afspraken worden gemaakt bij Coiffure Monique.

(Foto: Aangeleverd)

Coiffure Monique in Alblasserdam: ‘We gaan er feestje van maken!’

  •   keer gelezen

ALBLASSERDAM • “We gaan er een feestje van maken!” Monique van Rijn van Coiffure Monique aan de Van Hogendorpweg 2 in Alblasserdam is blij dat haar kapperszaak op woensdag 3 maart weer open mag.


Nadat het nieuws van de openstelling vorige week bekend werd gemaakt, stond de telefoon roodgloeiend. “Vanaf woensdag zitten we gelijk de eerste week helemaal volgeboekt”, vertelt Monique.

Ze hoefde weinig aanpassingen of veranderingen te doen om het weer mogelijk te maken voor klanten om op een verantwoorde manier in de kapperszaak te komen. “Toen we vorig jaar na de eerste lockdown weer open mochten gaan, hadden we alles goed ingericht op anderhalve meter en met de nodige hygiënemaatregelen. Die inrichting staat er nog steeds.”

Dat betekent dat de middelste kappersstoel vrij zal blijven. Ook is er een looprichting en werkt Coiffure Monique uiteraard alleen op afspraak.

Monique en haar team zijn blij dat ze weer aan de slag kunnen. “Maar we hebben in de afgelopen weken niet stilgezeten hoor”, verzekert Monique. “We hebben gewerkt aan onze social media en hebben diverse cursussen gevolgd. We zijn goed geholpen vanuit de branche-organisatie om deze periode op een nuttige manier door te komen. Maar we vinden het uiteraard fantastisch dat we weer aan de slag kunnen!”

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier