Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Theaterdiner op zaterdag 27 februari in Landvast

Algemeen 234 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Landvast verzorgt op zaterdag 27 februari weer het Theaterdiner, met ditmaal een diner dat thuis bereid kan worden en met de input van diverse (lokale) artiesten.

Het theaterdiner is ondertussen in Alblasserdam een begrip geworden, artiesten zoals Maarten Peeters, Alderliefste en Syb van der Ploeg hebben al opgetreden in Landvast, begeleid door een heerlijk diner. Helaas is dit in de originele vorm nu niet mogelijk, dus wordt het dit jaar een online versie.

Op 27 februari gaat dat gebeuren met de input van diverse (lokale) artiesten, onder andere Ray Sanders & Yvonne Bochanen, The Occasionals, Maarten Peeters, Richard Groenendijk, Konraad den Boef, Melanie en Marco Meijdam werken mee aan deze bijzondere editie.

Om het plaatje compleet te maken kan men in de webshop (www.landvast.nl/webshop) een viergangendiner bestellen om thuis te nuttigen. De chef-kok zorgt voor een duidelijke uitleg over de bereiding. Er is de keuze uit een vlees, vis of vegetarische variant van het menu.

Het theaterdiner is te volgen via Zoom, dit maakt de avond interactief. Zo kan men bijvoorbeeld laten zien hoe het menu er uitziet. Vanaf 18.00 uur kan men inloggen, de inloggegevens zijn te vinden bij het menu.

In de webshop zijn de menu’s te bekijken en te bestellen. Op zaterdag 27 februari zijn de menu’s op te halen tussen 15.00 en 17.00 uur. Indien dit lastig is, komen de Landvast-medewerkers het menu aan huis bezorgen (dit kan men aangeven in een mail naar ilonka@landvast.nl). Daarnaast is het ook mogelijk om alléén het viergangenmenu of alléén de zoomlink bestellen.

Voor meer informatie: 078-6912923 of ilonka@landvast.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 20 uur geleden
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 22 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden