Theaterdiner op zaterdag 27 februari in Landvast
Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Aangeleverd

Theaterdiner op zaterdag 27 februari in Landvast

  •   keer gelezen

ALBLASSERDAM • Landvast verzorgt op zaterdag 27 februari weer het Theaterdiner, met ditmaal een diner dat thuis bereid kan worden en met de input van diverse (lokale) artiesten.


Het theaterdiner is ondertussen in Alblasserdam een begrip geworden, artiesten zoals Maarten Peeters, Alderliefste en Syb van der Ploeg hebben al opgetreden in Landvast, begeleid door een heerlijk diner. Helaas is dit in de originele vorm nu niet mogelijk, dus wordt het dit jaar een online versie.

Op 27 februari gaat dat gebeuren met de input van diverse (lokale) artiesten, onder andere Ray Sanders & Yvonne Bochanen, The Occasionals, Maarten Peeters, Richard Groenendijk, Konraad den Boef, Melanie en Marco Meijdam werken mee aan deze bijzondere editie.

Om het plaatje compleet te maken kan men in de webshop (www.landvast.nl/webshop) een viergangendiner bestellen om thuis te nuttigen. De chef-kok zorgt voor een duidelijke uitleg over de bereiding. Er is de keuze uit een vlees, vis of vegetarische variant van het menu.

Het theaterdiner is te volgen via Zoom, dit maakt de avond interactief. Zo kan men bijvoorbeeld laten zien hoe het menu er uitziet. Vanaf 18.00 uur kan men inloggen, de inloggegevens zijn te vinden bij het menu.

In de webshop zijn de menu’s te bekijken en te bestellen. Op zaterdag 27 februari zijn de menu’s op te halen tussen 15.00 en 17.00 uur. Indien dit lastig is, komen de Landvast-medewerkers het menu aan huis bezorgen (dit kan men aangeven in een mail naar ilonka@landvast.nl). Daarnaast is het ook mogelijk om alléén het viergangenmenu of alléén de zoomlink bestellen.

Voor meer informatie: 078-6912923 of ilonka@landvast.nl.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier