Speciale Open huis-dagen bij Israëlconsulent in Alblasserdam
Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: nl123rf.com

Speciale Open huis-dagen bij Israëlconsulent in Alblasserdam

  •   keer gelezen

ALBLASSERDAM • Op dinsdag 2 en woensdag 3 maart is er ‘Open huis’ bij de Israëlconsulent in ’t Scheepke aan de Rijnstraat 434 in Alblasserdam. Dinsdag van 13.00 tot 17.00 uur en woensdag van 11.00 tot 17.00 uur.


Bezoekers krijgen een nieuw product mee ter kennismaking om thuis te proeven. Ook zijn er diverse producten te testen. Er is ook weer een catalogus verschenen met een aantal nieuwe producten. Met de verkoop van de producten uit Israël worden veel kleine bedrijven gesteund. Veel bedrijven nemen ook in toenemende mate Joodse werknemers aan die naar Israël komen. Ook veel Arabische burgers profiteren daarvan, want bij een Joods bedrijf werken betekent ook dat men een menswaardig salaris ontvangt. 

Voor elke consulent is het een voorrecht om producten uit Israël te verkopen en over de achtergrond van daarvan te vertellen. Temeer omdat er recentelijk een consulentenreis was waar we mee geweest zijn en diverse bedrijven hebben bezocht. “We hebben daar de praktijk gezien en heel goed bemerkt dat onze inzet niet voor niets is”, aldus de Israëlconsulenten.

Iedereen die vanaf 30 euro koopt aan IPC producten, krijgt een heerlijke handcrème mee uit Israël tijdens de Open huis-dagen. Wie niet in de gelegenheid om op deze dagen langs te komen; er is elke dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur iemand in ’t Scheepke aan de Rijnstraat 434 in Alblasserdam waar men terecht kan om producten uit Israël te kopen, of mail voor een andere afspraak. 

Naast de producten zijn er ook uitgaven van Christenen voor Israël aanwezig. Uiteraard werken de Israëlconsulenten naar de voorschriften van het RIVM en hebben daar de mogelijkheid ook voor. Wie geen mondkampje heeft, kan er bij aankomst een pakken. Wie er zeker van wil om niet onnodig te hoeven wachten, kan een afspraak maken voor een tijd die schikt. Reserveren kan via 06-30902370. Ook voor het bezorgen van producten.

Levensmiddelen, verzorgingsproducten en wijn mogen verkocht worden. De overige producten kunnen besteld worden en worden eventueel bezorgd.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier