Presentje voor alle leerlingen van De Willem in Papendrecht
Logo hetkontakt.nl/klaroen
• De uitreiking van de beachball set aan één van de leerlingen.
• De uitreiking van de beachball set aan één van de leerlingen. (Foto: Aangeleverd)

Presentje voor alle leerlingen van De Willem in Papendrecht

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • Om alle leerlingen van het Willem de Zwijger College in Papendrecht te bedanken voor hun doorzettingsvermogen in de moeilijke coronatijd en hen een hart onder de riem te steken om door te gaan, kregen zij vlak voor de voorjaarsvakantie begon van de school een beachball set.


Aan de ene kant is dit cadeautje een teken van hoop voor de toekomst: wellicht is alles deze zomer weer ‘normaal’ en kun je hier op het strand, bij een picknick of gewoon buiten met veel plezier mee spelen. Anderzijds kun je nu -na al dat binnen zitten- naar buiten gaan en een blinde muur opzoeken om tegenaan te knallen, maar met iemand anders buiten spelen is ook leuk en gezond.

Leerlingen van het Willem de Zwijger College, die niet in examenklassen zitten, hebben net als andere leerlingen in het VO al vanaf 16 december geen fysieke lessen meer op school. Hoewel er online-lessen gegeven worden, is het voor die leerlingen een hele pittige periode. Zij missen hun medeleerlingen, maar ook de live uitleg van en interactie met hun docenten. Omgekeerd staan docenten natuurlijk ook veel liever voor de klas, dan dat zij voor de camera uitleg geven aan de leerlingen.

Voor examenleerlingen is het in de klas ook niet als vanouds: de klassen zijn gesplitst en bij de minste coronaverdenking, wordt er in quarantaine gegaan en moeten de lessen ook weer online gevolgd worden.

Om alle leerlingen te bedanken voor hun doorzettingsvermogen en om hen een hart onder de riem te steken, kregen zij de beachball set. De schoolleiding en het personeel van de Willem hopen dat de leerlingen met dit ‘schouderklopje’ met plezier in beweging blijven. Gezien de enthousiaste reacties bij ontvangst van het cadeautje, is de kans groot dat dat lukt!

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier