Afbeelding
Foto: Stock

PKC overklast Oost-Arnhem: 46-17

Sport 157 keer gelezen

PAPENDRECHT • PKC was zaterdag 30 januari in Papendrecht veel te sterk voor promovendus Oost-Arnhem. Het werd 46-17 voor de Papendrechtse korfballers.

Oost-Arnhem had zaterdag maar heel weinig in de melk te brokkelen. Al vanaf het eerste fluitsignaal was duidelijk dat PKC heer en meester was in de eigen hal. Helaas moest Julie Caluwé al vroeg in de wedstrijd het veld met een blessure verlaten, op dat moment had zij wel al vier keer gescoord. Bij de heren was met name Arjen van Houwelingen belangrijk, met zeven goals uit tien pogingen in de eerste helft.

Olav van Wijngaarden kreeg een groene kaart, na te onstuimig inspringen. Bij rust was het al 27-10 voor de Papendrechtse formatie en ook na rust ging PKC vrolijk verder waar het gebleven was. Dat resulteerde in een monsterscore voor de Papendrechters, waar Van Houwelingen topscorer werd met tien goals. Uitslag: 46-17.

Dankzij de derde winst op rij gaat PKC alleen aan de leiding in de A-poule. PKC heeft de volle buit van zes punten uit drie wedstrijden. Koog Zaandijk en LDODK volgen beide met vier punten uit drie wedstrijden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden