We Will Rock Corona wil bands toch weer podium geven
Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Nick Wilschut.
• Nick Wilschut. (Foto: Erik Luigies)

We Will Rock Corona wil bands toch weer podium geven

  •   keer gelezen

DORDRECHT/REGIO • De zeventienjarige Nick Wilschut uit Dordrecht baalde zo van de concerten die niet meer door kunnen gaan en de oefenavonden met zijn band die nu niet mogelijk zijn, dat hij ‘We Will Rock Corona’ opgezet heeft.


We Will Rock Corona is een online event om jonge bands en artiesten toch weer een podium te geven en hun passie uit kunnen oefenen. Nick: “Muziek maken is wat ik het allerliefste doe, net als veel andere jongeren. Maar corona gooit hier heel veel roet in het eten. Repeteren, kennis maken met andere muzikanten en optreden is nu allemaal niet meer mogelijk. Dat vind ik zelf heel frustrerend, want muziek maken blijft toch het leukst met en voor anderen.”

Gelukkig is het in samenwerking met www.live-online.nl gelukt om een online event te organiseren. Nick: “Zo kunnen we corona-proof voor digitaal publiek optreden en nieuwe ervaringen opdoen.”

Om een corona veilig optreden mogelijk te maken zal het event gedeeltelijk vooraf opgenomen worden en voor een deel live uitgezonden worden. De opnames worden door een professioneel team gemaakt. En vervolgens gemonteerd tot een spectaculaire uitzending.

Wie zelf wil meedoen of geïnteresseerd is in het concept van We Will Rock Corona, kan een kijkje nemen op de website www.wewillrockcorona.nl voor meer informatie.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier