• Nick Wilschut.
• Nick Wilschut. Foto: Erik Luigies

We Will Rock Corona wil bands toch weer podium geven

Algemeen 511 keer gelezen

DORDRECHT/REGIO • De zeventienjarige Nick Wilschut uit Dordrecht baalde zo van de concerten die niet meer door kunnen gaan en de oefenavonden met zijn band die nu niet mogelijk zijn, dat hij ‘We Will Rock Corona’ opgezet heeft.

We Will Rock Corona is een online event om jonge bands en artiesten toch weer een podium te geven en hun passie uit kunnen oefenen. Nick: “Muziek maken is wat ik het allerliefste doe, net als veel andere jongeren. Maar corona gooit hier heel veel roet in het eten. Repeteren, kennis maken met andere muzikanten en optreden is nu allemaal niet meer mogelijk. Dat vind ik zelf heel frustrerend, want muziek maken blijft toch het leukst met en voor anderen.”

Gelukkig is het in samenwerking met www.live-online.nl gelukt om een online event te organiseren. Nick: “Zo kunnen we corona-proof voor digitaal publiek optreden en nieuwe ervaringen opdoen.”

Om een corona veilig optreden mogelijk te maken zal het event gedeeltelijk vooraf opgenomen worden en voor een deel live uitgezonden worden. De opnames worden door een professioneel team gemaakt. En vervolgens gemonteerd tot een spectaculaire uitzending.

Wie zelf wil meedoen of geïnteresseerd is in het concept van We Will Rock Corona, kan een kijkje nemen op de website www.wewillrockcorona.nl voor meer informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Behoorlijke schade bij woningbrand aan Anthonie van Dijckstraat in Papendrecht 112 6 uur geleden
Afbeelding
Kinderen zingen voor ouderen in zorgcentrum De Waard in Alblasserdam Nieuws 24 apr, 17:28
• Wethouder Jaco van Erk tijdens de raadsvergadering.
Portacabins aan de Lange Tiendweg in Papendrecht als inloop voor jongeren Nieuws 24 apr, 17:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden