Afbeelding
Foto: Aangeleverd

JeugdTheaterSchool Papendrecht biedt online challenges

Algemeen 152 keer gelezen

PAPENDRECHT • Helaas moet ook JeugdTheaterSchool Papendrecht tot en met 9 februari haar deuren gesloten houden, hierdoor kunnen alle theaterlessen niet door gaan. Maar medewerkers van JTSP hebben nagedacht over hoe de leerlingen toch een theatraal uitstapje kunnen maken. Wekelijks biedt JeugdTheaterSchool Papendrecht online uitdagende theater challenges aan.

Dit zijn kleine toegankelijke opdrachten in het teken van theater. De eerste challenge verschijnt dinsdag 26 januari 2021 via de social media kanalen van de JeugdTheaterSchool. Leerlingen ontvangen de challenges via de e-mail.

De medewerkers staan te popelen om zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan en hebben nagedacht over hoe ze de kinderen toch wekelijks een theatraal uitstapje kunnen bieden. Op deze manier kan iedereen genieten van theater maken én creatief bezig zijn.

Iedere week komt er dus een uitdagende challenge online. Dat zijn kleine toegankelijke opdrachtjes in het teken van theater. En het mooiste ervan is, je hoeft alleen mee te doen als je er zin in hebt. Denk aan een sprookje uitbeelden met maar drie foto’s of een decor bouwen van wc rollen. De JeugdTheaterSchool vraagt wel het resultaat te delen.

De challenges komen wekelijks online via Facebook (www.facebook.com/JTSPapendrecht) en Instagram (@JeugdTheaterSchool_Papendrecht). Daaraan kan iedereen meedoen. Leerlingen van JTSP krijgen de challenges ook via de e-mail. Dinsdag 26 januari 2021 komt de eerste challenge online met daarbij een uitleg.

Voor meer informatie: www.theaterdewillem.nl/jeugdtheaterschool.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden