JeugdTheaterSchool Papendrecht biedt online challenges
Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Aangeleverd

JeugdTheaterSchool Papendrecht biedt online challenges

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • Helaas moet ook JeugdTheaterSchool Papendrecht tot en met 9 februari haar deuren gesloten houden, hierdoor kunnen alle theaterlessen niet door gaan. Maar medewerkers van JTSP hebben nagedacht over hoe de leerlingen toch een theatraal uitstapje kunnen maken. Wekelijks biedt JeugdTheaterSchool Papendrecht online uitdagende theater challenges aan.


Dit zijn kleine toegankelijke opdrachten in het teken van theater. De eerste challenge verschijnt dinsdag 26 januari 2021 via de social media kanalen van de JeugdTheaterSchool. Leerlingen ontvangen de challenges via de e-mail.

De medewerkers staan te popelen om zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan en hebben nagedacht over hoe ze de kinderen toch wekelijks een theatraal uitstapje kunnen bieden. Op deze manier kan iedereen genieten van theater maken én creatief bezig zijn.

Iedere week komt er dus een uitdagende challenge online. Dat zijn kleine toegankelijke opdrachtjes in het teken van theater. En het mooiste ervan is, je hoeft alleen mee te doen als je er zin in hebt. Denk aan een sprookje uitbeelden met maar drie foto’s of een decor bouwen van wc rollen. De JeugdTheaterSchool vraagt wel het resultaat te delen.

De challenges komen wekelijks online via Facebook (www.facebook.com/JTSPapendrecht) en Instagram (@JeugdTheaterSchool_Papendrecht). Daaraan kan iedereen meedoen. Leerlingen van JTSP krijgen de challenges ook via de e-mail. Dinsdag 26 januari 2021 komt de eerste challenge online met daarbij een uitleg.

Voor meer informatie: www.theaterdewillem.nl/jeugdtheaterschool.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier