Partijen in Molenlanden maken zich zorgen over voortgang pilot met tiny houses
Logo hetkontakt.nl/klaroen
<p>&bull; Het vervoer van een tiny house in de regio.</p>

• Het vervoer van een tiny house in de regio.

(Foto: Aangeleverd)

Partijen in Molenlanden maken zich zorgen over voortgang pilot met tiny houses

  •   keer gelezen

MOLENLANDEN • De fractie van de SGP, CDA, ChristenUnie en Progressief Molenlanden maken zich zorgen over de voortgang van de pilot met tiny houses en small houses in Molenlanden.


Op 3 maart 2020 werd het initiatievoorstel pilot tiny houses en small houses vastgesteld door de gemeenteraad van Molenlanden. Maar daarna is het onduidelijk wat er gebeurd is.

“Wij zijn inmiddels bijna een jaar verder en wij hebben zorgen over de voortgang”, melden Bas de Groot (SGP), Jonette Korevaar (CDA), Leo Timmer (ChristenUnie) en Paul Verschoor (Progressief Molenlanden).

Zij willen weten hoeveel principeverzoeken voor tiny houses small houses inmiddels zijn ingediend. Ook willen ze weten hoeveel van deze principeverzoeken (opgesplitst naar tiny houses en small houses) inmiddels zijn goedgekeurd. Graag ontvangen zij een overzicht om welke locaties het gaat en per locatie een de motivering voor de goedkeuring.

Daarnaast vragen ze zich af hoeveel van deze principeverzoeken (opgesplitst naar tiny houses en small houses) inmiddels niet zijn goedgekeurd. Ook hier willen de genoemde partijen een overzicht om welke locaties het gaat en per locatie een de motivering voor de afkeuring.

Ten slotte willen de partijen weten tegen welke regelgeving van andere overheden de gemeente is aangelopen bij het verlenen van tijdelijke vergunningen en hoe daarmee omgegaan wordt.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier