Autoherstel Van ’t Hoff biedt perfecte oplossing voor kalibreren ADAS-systemen
Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Aangeleverd

Autoherstel Van ’t Hoff biedt perfecte oplossing voor kalibreren ADAS-systemen

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • ABS Autoherstel van ’t Hoff in Papendrecht investeert als universeel schadebedrijf uit de regio in een innovatieve, technische en procesmatige oplossing voor het kalibreren van rijhulpsystemen (ADAS-systemen): een digitaal kalibratie paneel, zonder aparte panelen die handmatig gewisseld moeten worden, met een minimale verwerkingstijd, snel en dynamisch en door online updates altijd up to date.


Veel nieuwe auto’s beschikken over geavanceerde rijhulpsystemen ADAS die bestuurders helpen veiliger te rijden en ongelukken te voorkomen. ADAS staat voor Advanced Driver Assistance Systems. Nieuwe technieken volgen elkaar in steeds hoger tempo op. Rijstrookherkenning, verkeersbordherkenning, adaptieve cruise control, dode hoekwaarschuwing, autonoom remmen, enzovoorts.

Niets is belangrijker dan dat een autoschade veilig en verantwoord wordt hersteld en alle functies weer optimaal zijn afgesteld en de auto afgeleverd kan worden in een staat van voor de aanrijding.

De toename van het aantal ADAS-systemen dat wordt geïntroduceerd is enorm. Met name de snelheid waarmee deze systemen ook in het middenklasse segment zijn geïntroduceerd is boven ieders verwachting. En het einde is nog lang niet inzicht.

Zelfstandig (autonoom) rijdende auto’s worden werkelijkheid. De zoektocht in de auto-industrie naar volledige autonomie vordert in rap tempo, met name door het gebruik van geavanceerde rijhulpsystemen (ADAS) in voertuigen.

De gemiddelde nieuwe auto van vandaag is uitgerust met meerdere camera’s, laser en ultrasone sensoren, evenals radarsystemen die op waarneming gebaseerde functies mogelijk maken, zoals automatische parkeerhulp, rijbaan assistent, automatisch noodremmen, slaperigheid alert, etc. Om hun werk te doen, vertrouwt ADAS op de input van een verscheidenheid aan sensoren waarmee de systemen kunnen ‘zien’ wat er rondom de auto gebeurt. De meest voorkomende zijn ultrasone sensoren, camera’s, radar- en laser sensoren. Stuur- en giersensoren worden ook gebruikt om de rijrichting van het voertuig te helpen bepalen.

ABS Autoherstel van ’t Hoff Papendrecht maakt deel uit van de landelijke keten ABS autoherstel. Als eerste in de schadebranche introduceerde ABS Autoherstel het principe Totaalherstel, een methodiek waarbij de zekerheid wordt gegeven dat zij repareren volgens fabrieksspecificaties en dat aantonen. Door het delen van kennis en kunde maakt ABS Autoherstel tot totaalhersteller van alle merken.

ABS Autoherstel van ’t Hoff is gevestigd aan de Scheepvaartweg 4 in Papendrecht en bereikbaar via 078-6151300 of info@absvanthoff.nl.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier