Afbeelding
Foto: Odua Images

Wmo-adviesraad zoekt nieuw lid in Papendrecht

Algemeen 192 keer gelezen

PAPENDRECHT • De Wmo-adviesraad in Papendrecht is op zoek naar een nieuw lid. Wie actief wil meedenken over het beleid van de gemeente Papendrecht op het gebied van zorg en welzijn, kan zich aanmelden.

De gemeente Papendrecht vindt het belangrijk dat inwoners en cliënten actief meedenken over het sociaal beleid in Papendrecht. Daarom is er in Papendrecht een Wmo-adviesraad actief. Deze adviesraad geeft het college van burgemeester en wethouders gevraagd en ongevraagd advies over nieuw te voeren beleid, maar ook over de manier waarop we het beleid uitvoeren. De adviesraad is op zoek naar een enthousiaste inwoner die daarover wil meedenken.

De raad is op zoek naar iemand met een brede belangstelling en inhoudelijke kennis op het gebied van zorg en welzijn, die snel signalen uit de samenleving kan oppikken, die de verzamelde ervaringen en knelpunten kan vertalen naar aanbevelingen voor verbetering en vernieuwing, die bereid is om vergaderingen en bijeenkomsten bij te wonen (soms ’s avonds, soms overdag) en contact te onderhouden met de doelgroepen van de Wmo, die affiniteit heeft met de gehandicaptenzorg en die enige ervaring heeft met sociale media.

De Wmo-adviesraad biedt interessant vrijwilligerswerk dat de mogelijkheid geeft om mee te denken en te adviseren op de verschillende terreinen van het sociaal domein, deskundigheidsbevordering, een onkostenvergoeding en samenwerking met andere enthousiaste leden.

Op voordracht van de selectiecommissie benoemt het college van burgemeester en wethouders de leden van de Wmo-adviesraad. Voor meer informatie of aanmelding: Wendy van der Hoeven, ambtelijk secretaris van de adviesraden van de gemeente Papendrecht, via 078-7706308. Belangstellenden kunnen voor 1 februari 2021 een motivatiebrief en CV sturen naar w.vdhoeven@papendrecht.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden