Alpha-cursus voor mensen met levensvragen
Logo hetkontakt.nl/klaroen
Tijdens de Alpha-cursus wordt er in gegaan op levensvragen.
Tijdens de Alpha-cursus wordt er in gegaan op levensvragen. (Foto: AANGELEVERD)

Alpha-cursus voor mensen met levensvragen

  •   keer gelezen

ALBLASSERDAM • Vanaf donderdag 11 februari zal er vanuit de protestantse gemeente in Alblasserdam een Alpha-cursus georganiseerd worden. Iedereen met levensvragen kan deelnemen aan de online cursusavonden. Deze cursussen zijn verspreid over tien avonden er=n is digitaal te volgen vanuit huis.


De cursus zal ingaan op een levensvragen zoals: Wie ben ik? Hoe word ik gelukkig? Is er meer? Tijdens de cursus wordt er stil gestaan bij deze onderwerpen en wordt de tijd genomen om er over na te denken. Gedurende deze avonden kan iedereen daardoor vrijblijvend kennismaken met het christelijk geloof op een ontspannen manier. Wegens corona zijn de cursusavonden online te volgen.

Opgeven

Op donderdag 11 februari om 19.30 staat de eerste avond gepland van de tien avonden. De cursusavonden zijn vrijblijvend en gratis. Om deel te nemen dient men vooraf het e-mailadres door te geven via alpha.alblasserdam@outlook.com of via Sabine van Dalen via 06-27113284.

Voor wie niet in de gelegenheid is om deze cursus te volgen op 11 februari, kan op de website www.alpha-cursus.nl kijken voor meer Alpha-cursussen in de buurt.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier