• VriendenLoterij-ambassadeur Lucille Werner verrast Cees en Jannie uit Alblasserdam middels een videogesprek met 100.000 euro.
• VriendenLoterij-ambassadeur Lucille Werner verrast Cees en Jannie uit Alblasserdam middels een videogesprek met 100.000 euro. Foto: Jurgen Jacob Lodder

Cees en Jannie uit Alblasserdam verrast met 100.000 euro van Vriendenloterij Bingo

Algemeen 340 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Cees en Jannie uit Alblasserdam werden deze week verrast met een bedrag van 100.000 euro van de wekelijkse bingotrekking van de Vriendenloterij Bingo.

Lucille Werner, ambassadeur van de VriendenLoterij, bracht onlangs het feestelijke nieuws via een videogesprek. Cees en zijn vrouw Jannie weten wel raad met hun geldprijs: “Gezondheid is het belangrijkste, maar we willen ook wel graag een nieuwe auto. Verder zijn wij aankomende zomer 50 jaar getrouwd, dus dat willen we leuk vieren!”

Uitreiking op televisie
De uitreiking aan Cees en zijn vrouw Jannie uit Alblasserdam was afgelopen zondag te zien in ‘VriendenLoterij De Winnaars’.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Minimaal 40 procent van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 46 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en bijna 3300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden