Alblasserdamse A-Kidz trotseren kou en regen
Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Bert Bons

Alblasserdamse A-Kidz trotseren kou en regen

  •   keer gelezen

ALBLASSERDAM • Ondanks het slechte weer kwamen ongeveer veertig kinderen woensdagochtend 23 december naar sportpark Molenzicht in Alblasserdam voor de activiteiten van A-Kidz. Zij vermaakten zich in de kou en de regen met een stormbaan, voetbal en hockey en een kunstijsbaan.


Er hadden zich 120 kinderen aangemeld, maar uiteindelijk ongeveer eenderde van dat aantal kwam ook daadwerkelijk naar Molenzicht.

Ook in de tweede week van de Kerstvakantie organiseren de gemeente, het ABC-Team en Jeugd-Punt extra activiteiten voor de jeugd en jongeren in Alblasserdam. Zij zorgen voor een coronaproof invulling in deze vakantietijd, waarin er weinig leuke dingen te doen zijn.

De A-Kidz, die traditiegetrouw in de vakanties gehouden wordt, vindt nog plaats op dinsdag 29 en woensdag 30 december. Ook dan kan de jeugd buiten bij sporthal Molenzicht genieten van het sportieve thema ‘winter wonderland’. Hopelijk is dan het weer wat beter. Het ABC-team pakt dan opnieuw uit met uitdagende activiteiten, springkussens en een schaatsbaan. De activiteiten zijn geschikt voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar en kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Inschrijven voor de activiteiten van de A-Kidz is verplicht en kan via www.abcalblasserdam.nl. Ouders kunnen volgens het ‘kiss-and-ride-principe’ hun kinderen brengen en halen.

FIFA- en Fortnite-toernooi
Daarnaast kunnen kinderen en jongeren vanuit huis meedoen aan een online FIFA- én Fortnite-toernooi. Op de Facebookpagina van het ABC-Team komt meer informatie: www.facebook.com/HetABCTeam.

Jongeren van 14 tot en met 18 jaar vanuit Jeugd-Punt gaan de activiteiten mede begeleiden. Jeugd-Punt zoekt hiervoor nog vrijwilligers. Enthousiaste jongeren kunnen zich aanmelden via JOK@jeugd-punt.nl.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier