Logo hetkontakt.nl/klaroen
<p>• Ron van Zeggeren (bestuurslid van de Foundation) en Janco Romeijn (Mondial R. Vlot &amp; Zn. Verhuizingen) overhandigen de Speelgoededoelendozen aan Anke van Veen van de Voedselbank Alblasserdam.</p>

• Ron van Zeggeren (bestuurslid van de Foundation) en Janco Romeijn (Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen) overhandigen de Speelgoededoelendozen aan Anke van Veen van de Voedselbank Alblasserdam.

(Foto: Aangeleverd)

Voedselbank Alblasserdam ontvangt ‘speelgoededoelendozen’

  •   keer gelezen

ALBLASSERDAM • De Voedselbank in Alblasserdam heeft diverse goed gevulde ‘speelgoededoelendozen’ ontvangen van de Mondial Movers Foundation. Het speelgoed is met een speciale verhuisdoos ingezameld door Mondial R. Vlot &. Zn. Verhuizingen.


Het verhuisbedrijf maakt onderdeel uit van Mondial Movers, een landelijke verhuisorganisatie die eerder dit jaar haar eigen Foundation heeft opgericht. Het doel van deze stichting is om armoede en eenzaamheid te bestrijden. In het kader daarvan heeft de Foundation in september de Speelgoededoelendoos gelanceerd, waar Roberto Baldussi van reclamebureau TIME een kleurrijk ontwerp voor maakte.

Hoe werkt het precies? Alle Mondial Verhuisbedrijven geven de verhuisdoos mee aan gezinnen die gaan verhuizen. Kinderen kunnen hier hun speelgoed in doen dat er nog goed uit ziet, maar dat ze niet meenemen naar de nieuwe woning, bijvoorbeeld omdat ze er te oud voor zijn geworden. Mondial haalt de verhuisdozen op en zorgt ervoor dat het speelgoed terecht komt bij gezinnen die het goed kunnen gebruiken.

Bij Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen zijn inmiddels de eerste tien speelgoededoelendozen ingezameld. Een mooi moment om ze te overhandigen aan de Voedselbank in Alblasserdam. In de opslagruimte bij de Voedselbank is er een speciale hoek gereserveerd voor non-food artikelen en in aanloop naar de Kerst vormt het speelgoed een welkome aanvulling op de pakketten.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier