Kelderverkoop Grote Kerk Alblasserdam weer open
Logo hetkontakt.nl/klaroen
<p>&bull; De Grote Kerk aan het Cortgene.</p>

• De Grote Kerk aan het Cortgene.

(Foto: Aangeleverd)

Kelderverkoop Grote Kerk Alblasserdam weer open

  •   keer gelezen

ALBLASSERDAM • De kelderverkoop onder de Grote Kerk van Alblasserdam was de afgelopen tijd gesloten maar gaat weer open.


De eerstkomende openingstijden zijn op donderdag 10 december van 09.30 tot 12.00 uur en 19.00 tot 20.30 uur en op donderdag 17 december van 09.30 tot 12.00 uur en van 19.00 tot 20.30 uur.

De kelderverkoop is gevestigd in de ruime kelders onder de Grote Kerk. Een ieder die goed ter been is kan de kelders bezoeken.

De kelderverkoop staat boordevol tweedehands spulletjes zoals meubels, glas en aardewerk, keukengerei, retro, kleding, wanddecoratie, exotica, gereedschap, boeken, cd’s en kroonluchters.

Nog even dan is het kerstvakantie, kinderboeken, spelletjes, puzzels, stripboeken, jaargangen Donald Duck en speelgoed zijn in de kelderverkoop te vinden.

De kelderverkoop is de week van Kerst en Oud en Nieuwjaar gesloten. Donderdagavond 7 januari is de kelderverkoop weer geopend van 19.00 tot 20.30 uur.

De coronamaatregelen worden door ons gerespecteerd. Er kunnen 20 personen in de kelderverkoop worden toegelaten. In de kelders is waar mogelijk een looprichting aangegeven.

De Grote Kerk is een rijksmonument. Om de kerk te kunnen onderhouden wordt de opbrengst van de kelderverkoop besteed aan het onderhoud van het dak van de kerk.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier