Op zoek naar kriebelbeestjes.
Op zoek naar kriebelbeestjes. Foto: Wasko Kinderopvang

Wasko-peuters speuren in Het Lammetjeswiel

Algemeen 315 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Onlangs wandelden de peuters van verschillende Wasko-locaties in Alblasserdam een kabouterpad. Dit kabouterpad was special uitgezet door de pedagogisch medewerkers van de Natuur BSO.

Peuters leven in een fantasiewereld. In elke paddenstoel kan een kabouter wonen. Hoe leuk is het dan om op zoek te gaan naar de bewoners van paddenstoelen. De 3,5 jarige peuters vonden de speurtocht een leuk kennismaking met al die prachtige natuurschatten en opdrachtjes. Ze konden hun fantasie en creativiteit kwijt in de speurtocht. Ook de pedagogisch medewerkers genoten van de heerlijke herfstwandeling en van het buiten zijn in de frisse lucht.

Natuurbeleving bij Wasko vergroot het plezier van kinderen en stimuleert een gezonde ontwikkeling. Spelenderwijs leren ze op een bewuste manier met de natuur om te gaan. Natuurbeleving  is een onderdeel van het programma Gezonde Kinderopvang. Kinderen hebben natuur nodig. Op alle Wasko-locaties én in alle opvangsoorten, wordt aandacht besteed aan natuurbeleving. Maar de plek waar je echt kunt spelen ‘tot je groen ziet’ is de Natuur BSO op het scouting terrein in het Lammetjeswiel in Alblasserdam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden