Gouden K voor Bas den Hartog uit Papendrecht
Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Wethouder Corine Verver overhandigt de gouden K aan Bas den Hartog.
• Wethouder Corine Verver overhandigt de gouden K aan Bas den Hartog. (Foto: Aangeleverd)

Gouden K voor Bas den Hartog uit Papendrecht

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • Stichting Kunstweek heeft Papendrechter Bas den Hartog een Gouden K toegekend. De Gouden K is een eerbetoon aan degene die zich op uitzonderlijk positieve wijze heeft ingezet voor beeldende kunst en/of beeldend kunstenaars. Jaarlijks kent Stichting Kunstweek maximaal tien Gouden K’s in Nederland toe.


Bas den Hartog is lid van het algemeen stichtingsbestuur Culturele Raad Papendrecht (CRP), voorzitter van de sectie Beeldende Kunst en voorzitter van stichting Beeldenpark Drechtoevers. Beeldenpark Drechtoevers zet zich in voor het bekende lint van beeldhouwwerken langs de gemeenschappelijke oevers van de Drechtsteden.

Uitreiking speld
De eervolle toekenning van een Gouden K wordt onderstreept met een (goudkleurige) speld met de letter K van Kunst. Bas den Hartog ontving de erespeld maandag 30 november uit handen van Corine Verver (wethouder cultuur), die de bevlogen Papendrechter namens het college van B&W heel hartelijke feliciteerde met de toekenning van het eerbetoon van Stichting Kunstweek.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier