Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Pietenband Wild Geraas uit Papendrecht creëert uniek drive-in Sinterklaasfeest

Algemeen 685 keer gelezen

PAPENDRECHT/DORDRECHT • Op zaterdag 28 november heeft Pietenband Wild Geraas, onderdeel van muziekvereniging Excelsior Papendrecht, een uniek drive-in Sinterklaasfeest georganiseerd in samenwerking met de feestcommissie van MTU Benelux, gevestigd in Dordrecht.

Waar op dit moment veel intochten en Sinterklaasfeesten worden afgelast als gevolg van de corona-crisis, heeft pietenband Wild Geraas een uniek concept gecreëerd om volledig corona-proof het Sinterklaasfeest toch door te laten gaan. Een uniek drive-in feest werd opgetuigd in de bedrijfshal van MTU Benelux.

Voordat de auto’s met ouders en zenuwachtige kinderen de bedrijfshal in reden, werden de auto’s eerst vakkundig ‘ontsmet’ door de pieten. Vervolgens reden de auto’s één voor één naar binnen en werden bij het eerste stoppunt opgewacht door de volgende groep pieten voor een flinke hand pepernoten en er moesten natuurlijk sinterklaasliedjes gezongen worden. 

Daarna reden de auto’s door naar het laatste punt van de drive-in. Daar zat aan de ene kant van de auto een compleet pietenorkest te spelen (uiteraard op 1,5 meter), en aan de andere kant zat Sinterklaas. De kinderen werden op een ruime 1,5 meter door Sinterklaas toegesproken om vervolgens hun cadeau in ontvangst te nemen.

“Een hele operatie om op te zetten maar het resultaat was er dan ook naar”, aldus de organisatie. “Fijn dat we op een verantwoorde manier dit feest toch hebben kunnen door laten gaan”.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden