Gemeente Alblasserdam helpt inwoners bij aanschaf van isolatie
Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: nl.123rf.com

Gemeente Alblasserdam helpt inwoners bij aanschaf van isolatie

  •   keer gelezen

ALBLASSERDAM • De gemeente Alblasserdam stimuleert het verduurzamen in het dorp met een isoleeractie, die op 10 december van start gaat.


Het gaat om spouwmuur- en vloerisolatie. Het inkopen van isolatie voor alle deelnemers tegelijk, zorgt voor een scherpe prijs. Bij de actie werkt de gemeente samen met het Regionaal Energieloket.

De gemeente wil met de actie inwoners graag een handje helpen bij het duurzamer maken van hun woning. Technisch specialisten van het Regionaal Energieloket hebben verschillende isolatiebedrijven in de regio beoordeeld. Op basis van prijs, kwaliteit en ervaring is een bedrijf voor deze actie gekozen.

Online informatiebijeenkomst
Wie interesse heeft of eerst meer informatie wil krijgen, kan op donderdagavond 10 december vrijblijvend een online informatiebijeenkomst bijwonen. Tijdens de bijeenkomst krijgen inwoners meer informatie en kunnen zij hun vragen stellen aan de gemeente, het Regionaal Energieloket en het isolatiebedrijf. Op www.regionaalenergieloket.nl staat meer informatie en hoe het aanmelden voor de bijeenkomst in zijn werk gaat.

Inschrijven
Vanaf 10 december kunnen belangstellenden zich inschrijven voor de isolatieactie. Bewoners die zich hebben ingeschreven ontvangen een uitnodiging om een digitale of telefonische woningopname in te plannen met het isolatiebedrijf. Na de woningopname ontvangen bewoners een vrijblijvende persoonlijke offerte. Hierna kunnen zij besluiten of ze meedoen met de actie.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier